Service av förbränningstoalett

En förbränningstoalett som fungerar utan problem är både enkelt och ett miljövänligt sätt att hantera sitt avfall på. Det är dock viktigt att man utför service med jämna mellanrum, dels för att förbränningstoaletten ska fungera på ett korrekt sätt, men även för att den ska hålla så länge som möjligt utan att behöva bytas ut. Vi vågar lova att service av din förbränningstoalett kommer att löna sig i det långa loppet.

Service av Separett förbränningstoalett

Som auktoriserad servicepartner för Separett förbränningstoaletter hjälper vi dig gärna med den rekommenderade bas-servicen. I en bas-service ingår bland annat:
  • Byte av förslitningsdelar
  • Rengöring och kontroll av termogivare, katalysator & fläkt
  • Rengöring av askpotta och kontroll av asklådans isolering
  • Allmän genomgång av din Separett-toalett
  • Provkörning av förbränningstoaletten för att säkerställa funktionalitet mm.

Service av Cinderella förbränningstoalett

Vi är auktoriserad servicepartner för Cinderella Eco Sverige. Vare sig du behöver hjälp med service av din Classic, Comfort, Gas-modell eller Travel-gas från Cinderella kan vi hjälpa dig. Det årliga underhållet av katalysatorn, tillufts- och frånluftsrör kräver viss kunskap och utrustning – vi på Köhlbergs har både erfarenheten och utrustningen som krävs för en korrekt utförd service.

Verkstad & visningslokal

Vår verkstad för mer avancerade reparationer och visningslokal med förbränningstoaletter finns på vackra Flatön på västkusten.

     Vi erbjuder service på plats

Vi servar din förbränningstoalett på plats, med vår servicebuss har vi med oss allt vi behöver. Kontakta oss redan idag för att boka en tid!