Montering av förbränningstoalettViktigt att montera din förbränningstoalett rätt! 

​​​​​​​En felmonterad förbränningstoalett förbränner ej korrekt, komponenter slits tidigare än vid rätt monterad toalett. Vid felmontering kan det även vara så att din garanti från tillverkaren inte längre gäller för din förbränningstoalett. Vi på Köhlbergs monterar din förbränningstoalett rätt så den fungerar och håller i många år framåt. ​​​​​​​
En korrekt montering av din förbränningstoalett är av stor vikt, speciellt om du vill få en effektiv funktion som består över tid. För att garantin på din förbränningstoalett ska gälla krävs det att toaletten installerats på rätt sätt. Vi på Köhlbergs har lång erfarenhet av att montera förbränningstoaletter från både Separett och Cinderella.
​​​​​​​

Att tänka på vid montering av förbränningstoalett

Det finns mycket att tänka på när man ska montera en förbränningstoalett, även om det i grunden är en relativt okomplicerad toalettlösning. Bland annat är det viktigt att friskluft leds in i rummet där toaletten ska stå och att frånluftsröret monteras på rätt sätt för bra ventilation.

Det finns flera olika sätt att installera en förbränningstoalett med friskluft och frånluft, beroende på byggnaden eller utrymmet som toaletten ska placeras i. Med vår erfarenhet hjälper vi dig till den optimala lösningen.

På Köhlbergs har vi utrustningen och kunskapen som krävs för en professionell installation av din förbränningstoalett. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Montering av förbränningstoalettMontering av förbränningstoalett