Teknisk specifikation

Max användarvikt150 kg
Sitthöjd 51 cm
Längd 63,5 cm 
Bredd 39,5 cm 

Energiförbrukning0.4-1.7 kWh/besök 
Anslutning2,3 meter jordat sladd
Total effekt 1800 W
Spänning230 V
CINDI FAMILY ger dig friheten och komforten av ett WC – var du än är. CINDI® family har en modern design och behöver inte mer golvyta än en vanlig WC. Den förbränner vid hög temperatur toalettavfallet och lämnar enbart en liten mängd lätthanterad aska som restprodukt. CINDI® family passar dig som är på jakt efter en toalettlösning som inte kräver vatten eller avlopp och där den enda efterhanteringen är tömning av aska.

CINDI FAMILY        29995 kr 

Installationsats        2095 Kr 

Installerat och klart 36900:- 

Inkl 30 % ROT


Priset för montering gäller genom yttervägg av trä.
Vid andra ytterväggar eller monterings alternativ kontakta oss för rådgivning och pris.
Extra kostnad där servicebil inte kommer fram.
​​​​​​​Framkörning 695:- gäller 8 mil från försäljningställe.
Över 8 mil resekostnad
​​​

 

CINDI® family har en användarvänlig display med enkel menyåtkomst där du kan justera allt ifrån språk till förbränningstid. Displayen meddelar även när det är dags att tömma askpottan, när du behöver utföra ett rengöringsmoment (rengöring av askpotta och rökrör) och när det är dags för service (enligt angivna serviceintervaller).
CINDI® family är framtagen och optimerad för familjens fritidshus och har en kapacitet för upp till 6 personer i hushållet.
Toaletten används när behovet finns, även om någon precis har besökt den. Toaletten registrerar antalet besök och anpassar förbränningstiden för att tillse att restprodukten alltid är aska. Det är därför viktigt att starta förbränningen efter varje besök. Se alltid till att påsen åkt ner ordentligt efter varje besök innan en förbränning startas.